Spider free
Før musen henover billedet for at zoome

Spider free

DKK 299,00
Varenummer: 0000057150
Invaderer edderkopper dit hjem, så snart det bliver koldt udenfor eller i foråret, så læs med her og bliv overrasket.

Edderkopper er højst sandsynligt i dit hjem hele tiden - kun meget få edderkopper kommer ind udefra. De er nogle sky væsner og gemmer sig. Når du ser flere edderkopper i dit hjem, er det fordi de kommer frem fra deres skjul og altså ikke fordi de kommer ind udefra.
dderkoppeFri er nem og effektiv: Stik EdderkoppeFri i stikkontakten og den skræmmer edderkopperne væk fra dit hjem. EdderkoppeFri anvender ultralyd og udsender forskellige lyde, tryk og frekvenser, som forstyrrer edderkopperne og gør det uudholdeligt for dem at være i rummet. Edderkopperne flytter, så du er fri for dem fx i stuen, i køkkenet og i soveværelset.

Edderkopperne kommer især frem i sensommeren og i starten af foråret. Det er typisk han-edderkopperne, som kommer frem, fordi de skal ud at finde en hun-edderkop at parre sig med. Du oplever altså, at der kommer flere edderkopper, fordi han-edderkopperne bliver mere aktive i deres søgen efter en mage, men i virkeligheden, har de været der hele tiden.
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig