Om Lundhede

I 1994 startede Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Nogle år senere kom internetbutikken til og kundekredsen voksede dermed til hele landet. Fra 2012 er den fysiske butik lukket, men internetbutikken kører videre.

Internetbutikken www.lundhede.com blev startet i 1999 i samarbejde med webmaster Tom Kruse og dermed var en ny epoke i gang - med mulighed for, at en meget større kundekreds fik adgang til Lundhedes store udvalg af kvalitetsplanter og et bredt spekter af originale haveartikler og brugskunst. - I 2012 åbnes en ny netbutik i samarbejde med MCB, Holstebro.

I marts 1998 blev planteskolegartner Ellen Margrethe Mikkelsen ansat. Ellen Margrethe har en meget bred og grundig uddannelse bag sig, hun har arbejdet i flere store planteskoler i Danmark og i et gartneri i England, og hun har forinden ansættelsen  hos Lundhede arbejdet i blomsterafdelingen på Gasa i Holstebro.


Jens's far Hans Jacob Andreasen har gennem årene været en uvurderlig hjælp i Lundhede.

I 2010 blev havekonsulent Aksel H. Sørensen ansat til at lave havetegninger, undervise ved kurser og skrive artikler og nyhedsbreve.


I 2019 blev Lundhede.com opkøbt af HaveOasen A/S - webshoppen ledes stadigvæk af Jens. Varerne pakkes af HaveOasen's medarbejdere og Jens selv.Virksomhedens (juridiske) navn: ”HaveOasen A/S”

Sådan handler du hos Lundhede.com

For at foretage et køb på lundhede.com skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses/betalingsmåde

4. Godkend vores forretningsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet