Om Lundhede

I 1994 startede Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Nogle år senere kom internetbutikken til og kundekredsen voksede dermed til hele landet. Fra 2012 er den fysiske butik lukket, men internetbutikken kører videre.

Internetbutikken www.lundhede.com blev startet i 1999 i samarbejde med webmaster Tom Kruse og dermed var en ny epoke i gang - med mulighed for, at en meget større kundekreds fik adgang til Lundhedes store udvalg af kvalitetsplanter og et bredt spekter af originale haveartikler og brugskunst. - I 2012 åbnes en ny netbutik i samarbejde med MCB, Holstebro.

I marts 1998 blev planteskolegartner Ellen Margrethe Mikkelsen ansat. Ellen Margrethe har en meget bred og grundig uddannelse bag sig, hun har arbejdet i flere store planteskoler i Danmark og i et gartneri i England, og hun har forinden ansættelsen  hos Lundhede arbejdet i blomsterafdelingen på Gasa i Holstebro.


Jens's far Hans Jacob Andreasen har gennem årene været en uvurderlig hjælp i Lundhede.

I 2010 blev havekonsulent Aksel H. Sørensen ansat til at lave havetegninger, undervise ved kurser og skrive artikler og nyhedsbreve.


I 2019 blev Lundhede.com opkøbt af HaveOasen A/S - webshoppen ledes stadigvæk af Jens. Varerne pakkes af HaveOasen's medarbejdere og Jens selv.Virksomhedens (juridiske) navn: ”HaveOasen A/S”

Sådan handler du hos Lundhede.com

For at foretage et køb på lundhede.com skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses/betalingsmåde

4. Godkend vores forretningsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig