Færdig Pur - Hvad betyder færdig pur?

Bøgepur, skønt og grønt...


Pur er betegnelsen for en tyk hæk der har en ensartet planteflade. I de fleste beplantninger af denne type anvendes bøg, der er meget velegnet til at danne dekorative flader.

Ved at plante Prima Færdig Pur® opnås den flotte visuelle effekt med det samme, således at anlæggets karakter understreges. De kraftige planter er slidstærke og indbyder ikke til gennemgang. Derfor er de ligeledes velegnede til at plante efter i eksisterende beplantninger, hvor der er opstået huller.

Prima Færdig Pur® kan fås i både avnbøg, rødbøg og alm. bøg i højderne 80 og 100 cm.Plantes og passes som

Færdighæk
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig