Kollund Planteskole - Salg til erhverv

På Kollund Planteskole har vi stor erfaring med dyrkning af hækplanter og lægger især vægt på kvalitetsplanter til den rigtige pris.


Sammen med vores webshop; Lundhede.com - som specialiserer sig i salg til private, leverer vi et bredt sortiment af planter til haver og anlæg over hele Danmark.

På vores marker i Kollund dyrker vi Danmarks måske flotteste planter - og med et solidt netværk med de største Danske gartnerier og planteskoler, kan vi levere et bredt sortiment til de helt rigtige priser.

Kollund Planteskole ligger lige midt i Jylland - og sender hver uge planter med egen bil eller fragtmand til hele Danmark. Med vores centrale placering lige ved de midtjyske motorveje, leverer vi hurtigt og billigt. Det er vigtigt for os at fragten er en nem del af hverdagen, både for os selv men ikke mindst for vores kunder, derfor er vores fragt-samarbejdspartner nøje udvalgt efter vores erfaringer om hvad der skal til for at køre med levende planter.

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med eller har du en forespørgsel er du velkommen til at sende os en mail på post@kollundplanteskole.dk eller ringe 97128051 

Kollund Planteskole


Kollundvej 61

7400 Herning
Telefon: 97 12 80 51
Mail: post@kollundplanteskole.dk
CVR: 32267343 
 
Åbningstider for erhvervskunder

man-tor: 07.00 - 15.30
fredag : 07.00 - 14.00