Herkules Hæk
Placering
15 stk
15 stk
15 stk
15 stk
6 stk
15 stk
9 stk
9 stk
15 stk
3 stk
Giftig
6 stk

Herkules Hæk

Til dem der har tid til at vente lidt længere på at hækken vokser sammen, tilbyder vi store klippede hæk planter. Herkules Hæk, som vi kalder dem, er mere uregelmæssige i grensætningen og derved mere åbne end Prima Færdig Hæk®. Herkules hæk leveres med gode rodklumper og er klippet og passet som de øvrige kvalitetsplanter.

Næsten færdig hæk

I forhold til Prima fædighæk, mangler Herkules hækken 2-3 år i vækst og klipning,  så den er knap så tæt og mere uregelmæssig.  Men der er stadig mere fylde i planterne end hvis man starter helt fra bunden med barrods hækplanter,  med en Herkules hæk er man allerede kommet godt igang.  
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig