Farve
5 stk
2 stk
8 stk
10 stk
18 stk
6 stk
Placering
16 stk
1 stk
1 stk
Blomstring
1 stk
14 stk
38 stk
7 stk
Højde i cm
7 stk
10 stk
18 stk
14 stk
7 stk
2 stk
1 stk
Duft
7 stk
8 stk
21 stk
God til snit
36 stk
God til bier mm.
14 stk
Bunddække
7 stk

Krydderurter

Krydderi og krydderurter er uundværlige i mad, og de fleste krydderurter kan forholdsvis let dyrkes i egen have, i altankassen eller i en krukke.  Vi forsøger at skaffe så mange danskproducerede krydderurter som muligt. De planter der er produceret i Danmark passer bedst til det danske klima.
Krydderurterne i netbutikken står under deres latinske navn. Hvis du ikke kender det latinske navn, kan du søge på dansk navn i søgefeltet

Dyrkning og brug af krydderurter

Dyrkning af krydderurter
Krydderurter kan indgå overalt i haven, er nemme at dyrke, dufter og blomstrer villigt. De fleste trives bedst i fuld sol og veldrænet jord.

Friske krydderurter:
Der findes ikke noget bedre end den del af året hvor der er friske krydderurter i haven. De dufter skønt, og de fleste madretter kan piftes op med friske krydderurter. Krydderi og krydderurter er uundværlige i mad.

For 5000 år siden skrev kejser Shen Nung den første kendte urtebog. Urter har altid haft stor betydning for mennesket og i øjeblikket er interessen for urter og deres anvendelsesmuligheder igen støt stigende.
Utrolig mange urter anvendes som tidligere nævnt i madlavningen, men også  medicinsk, til dekoration eller i husholdningen.

Frisk te
Et par friske mynteblade i et krus og kogende vand ovenpå, lad det trække og man har en god kop te. Smag evt. til med lidt kryddersukker.

Urtefodbad
En halv spiseske groft salt opløses i vand, tilsæt citronmelisse og morgenfruer, så har du et skønt forfriskende og rensende fodbad.


Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig