Opbinding til planter

Opbinding til planter

Nogle planter og blomster kræver opbinding, fx hvis stilken er meget tynd. Slyngplanter, som anvendes til espalier har tynde grene og vil falde sammen som en dug på jorden, hvis ikke de har et hegn eller espalier at klatre opad. Hos Lundhede finder du mange forskellige typer opbinding, som kan bruges til alt fra planter i drivhuset til slyngplanter på espalier til dine potteplanter i boligen. I kategorien finder du alt fra blomsterstøtte og staudestøtte til metaltråd, espaljétråd, støttekæder og opbindingspæle.

Opbinding espalier og stauder

Er du havemennesker, har du helt sikkert haven fyldt med farverige blomster, grønne oaser med stauder og slyngplanter, der snor sig op af hegn og vægge. Måske endda en køkkenhave eller et drivhus med eksotiske tomater og chili. Når stilken på planterne er tynde, er det nødvendigt at binde dem op, sådan at de får de bedste vækstbetingelser. Hos Lundhede finder du altid et bredt udvalg af forskellige opbindingsmuligheder til indendørs og udendørs brug. Kig vores sortiment af staudestøtte, metaltråd, espaljétråd, støttekæder og opbindingspæle mm. igennem og kontakt os endelig ved spørgsmål.

Opbinding giver dine planter de bedste vækstbetingelser – se vores udvalg af opbinding her i kategorien.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig