Tilbehør

Her i kategorien finder du et stort sortiment af tilbehør til plantning, anlæg af græsplæne og bede. I kategorien tilbehør har vi fx etiketter af både plast og træ, jutegarn, barkbeskyttere og græskantlister mm. Skal tomatplanterne bindes op i drivhuset eller skal der sås frø i højbedet – i kategorien Tilbehør til plantning finder du alt, hvad du behøver.

Plantetilbehør

Når foråret melder sig, kribler det i fingrene for at komme ud i drivhuset og komme i gang. Har du sikret dit drivhus med varme, kan du allerede i det tidlige forår påbegynde plantningen. Når tomatplanterne begynder at stige til vejrs og tomaterne tynger de spinkle grene, er det tid til opbinding. Bånd til opbinding, kædestrop, opbindingsrem, opbindingssnor – ja, alt i opbinding til planter.

Stort udvalg af udstyr til podning


Når det ikke er muligt at fremstille nye planter fra frø eller stiklinger, anvender man podning på en grundstamme. Når du skal pode, er det vigtigt at have det rette udstyr. Podekniv, podevoks – på Lundhede.com finder du udstyr til podning af dine træer og roser.  

Tilbehør til plantning online


Som haveentusiast skal der gerne sås nye planter hvert år, fx. stauder eller sommer blomster.  Har du græsplæne eller bed, der grænser op til en gårdsplads, kan du med fordel sætte kantlister, som giver afskærmning mellem bed og stenene i gårdspladsen.

Tilbehør til køkkenhaven


Ud over haveredskaber finder du også etiketter til brug i køkkenhaven. Når først frøene er lagt i jorden, kan det være svært at huske, hvor hvilke frø blev sået. Med et lille skilt i træ eller plastik kan du nemt skrive, hvilken grøntsag eller urt, som du har plantet.

Etiketter, fiberduge, opbinding, podning – her finder du alt i tilbehør til plantning.