Markedsplads

Fiskars børnerive 78 cm
Spar op til DKK 79,00
Turfline Moss Off
Spar op til DKK 30,00
Biopotte grøn Ø8cm 20stk
Spar op til DKK 10,00

Brugskunst online shop

Vi fylder vores hjem og have med brugskunst fra alverdens designere – måske går du efter en bestemt stil eller måske kan du godt li’ at kombinere det hyggelige med det stilrene. Uanset hvilken stil der kendetegner dig, finder du hos Lundhede Planteskole brugskunst, der appellerer til alle sanser – gå på opdagelse i online shoppen blandt picnickurve, røgelse, lys og lanterner, vandkander, grill mm. og skab din helt egen boligindretning.

Hos Lundhede fører vi alle de populære brugskunst brands – se vores udvalg af Outdoor Living og Indoor Living i kategorien Brugskunst.

Brugskunst udsalg


Nogle er til guldfund på loppemarkeder, andre vil gerne have nye ting – hos Lundhede finder du et udvalg af brugskunst, der kombinerer det nye med det gamle. Her finder du knager, dørhammer og dørklokker i den gamle rustne stil med den rette patina. Stilen passer perfekt til haven naturlige indhold af potteplanter, rosenbede og frugttræer. Tilføj lidt sjæl til sommerhuset, kolonihaven eller boligen derhjemme. Hold øje med vores tilbud – måske er du heldig at dit brugskunst kommer på udsalg i online shoppen. Se også vores udvalg af hængekøjer og hængestole til indendørs og udendørs brug – skab din perfekte hyggekrog til dig og resten af familien.

Brugskunst, boliginteriør, boligindretning, interiør og indretning – du finder unikt brugskunst med specielt look på Lundhede.com.