Haveredskaber og tilbehør

Saks, sav, planteskovl, rive, knæpude, grensaks, havetråd, skammel – her i kategorien finder du alt i haveredskaber. Gør havearbejdet til en leg og invester i nye haveredskaber – så er det ingen sag at plante nye blomsterløg, frugttræer eller luge ukrudt i køkkenhaven. Vi lægger vægt på god kvalitet, sådan at dine nyindkøbte haveredskaber kan bruges år efter år. Køber du online på Lundhede.com, får du altid hurtig levering lige til døren til en fast lav fragtpris.

Haveredskaber – køb redskaber til haven her

Når foråret viser sine første tegn og solen kigger frem fra en skyfri himmel og giver næring til alt planteliv, er det tid til at komme i haven. Ukrudt skal luges, græsset skal slås og der skal plantes nye blomsterløg. Men hvad med haveredskaberne – kan du bruges? Indimellem skal der nye haveredskaber og tilbehør til, og her hos Lundhede har vi lagt vægt på at have et bredt udvalg, sådan at du finder alt fra plante redskaber til luge redskaber. Slip for at handle flere steder – nu kan du købe stort ind online og få leveret lige til døren.

Skal der luges ukrudt, beskæres grene eller plantes nye frugttræer – her i online shoppen finder du alt i haveredskaber og tilbehør til haven.

Haveredskaber i god kvalitet – se det store udvalg


Haveredskaber skal holde til at blive brugt og derfor lægger vi vægt på høj kvalitet. Her i kategorien finder du alt i fiberdug, mini drivhuse, vanding til have, haveforklæde, knive og sakse til haven, planteskilte og gnaverbeskyttelse. Du finder også havehandsker, knæbeskytter, haveforklæde samt et udvalg af bælte og tasker til haveredskaber.

Alt i haveredskaber af høj kvalitet – køb online med levering lige til døren.

Alt i praktiske redskaber til haven


Når der skal plantes nye blomster eller frugttræer er vi hurtigt i gang med planteskovl og plantemuld – men står den på lugearbejde, falder energien måske en smule. Med de rigtige haveredskaber er lugearbejdet en leg – læg en ukrudtsdug eller plant nye planter med plantemuld fra Champost, så er mængden af ukrudt markant reduceret til glæde for dig.