Sphagnum og muld

Vi har et stort sortiment af Sphagnum og muld til alle typer planter. I kategorien finder du fx planteskolejord, Rhododendronjord, lecakugler, rosenjord og meget mere. I gruppen Sphagnum og muld finder du den rigtige jord, der giver dine planter de bedste vækstbetingelser. Se det store udvalg af Weibulls og Champost.

Læs mere om Champost

Spagnum og muldjord til alle planter

For at give vores planter de bedste forhold er det vigtigt at tilføje spagnum og muld, uanset om der er tale om planter i bede, drivhuse, højbede eller potter. Der er udviklet forskellige typer muldjord med eller uden spagnum til de plantetyper, som enten er særligt sarte, som fx roser eller surbundsplanter, eller som kræver meget næring af jorden.

Køb rhododendronjord og rosenjord hos Lundhede, så er du sikker på, at dine planter altid trives.

Gødning der giver resultater


Hos Lundhede har vi valgt at forhandle sphagnum, muldjord og gødning fra Champost og Weibulls, som står bag et stort udvalg af gode produkter. I deres sortiment finder du alt fra naturgødning til pottemuld, rosenjord og jord til surbundsplanter og meget mere. Altid med den rette tilsætning af gødning, jordforbedring, vækstler, spagnum og kompost, som planterne måtte have brug for.

Muldjord pris


Champost og Weibulls har produceret en række kvalitetsprodukter til brug både indendørs og udendørs. Har du planter i boligen, som ser lidt kedelige ud eller grøntsager i drivhuset, som ikke rigtig vil give det forventede udbytte, kan du købe jord, som passer til netop dine planter. Se vores sortiment af muldjord, gødning og spagnum og find pris og yderligere info under hver vare.

Spagnum tilbud


Du finder alt i spagnum til planter hos Lundhede – se vores udvalg af spagnum i små eller større sække.