Champost Jordforbedring 50 l.

DKK 89,95
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 89,95
Pris pr. stk. v/3 stk.DKK 79,95
Pris pr. stk. v/5 stk.DKK 74,95
Pris pr. stk. v/10 stk.DKK 72,95
På lager/Fjernlager
Varenummer:CH 1
Champost Jordforbedring indeholder ingen spagnum,  ammoniak eller svovlsyre. Den naturberigede kompost er 100 % fri for ukrudtfrø, svampesygdomme, salmonella og skadedyr. Du får et ensartet organisk produkt specielt egnet til havebrug.

Komposten har en grov porøs struktur, der gør den let og luftig. Netop sådan en jord er nødvendig for at mikroorganismer, smådyr m.m. kan nedbryde komposten til humus. Samtidig giver det en jord, der er let at arbejde med.

Når du anvender Champost Jordforbedring skal du ikke tilføre yderligere gødning det første år. Den naturlige gødning fra hestemøget tilføres langsomt jorden. Jordforbedringen fremmer jordens evne til at holde på vand og plantenæringsstoffer.

Lægger du om foråret et ca. 5 cm tykt lag Champost Jordforbedring ud i dine blomsterbede, langs hækken eller omkring dine stauder og træer, vil jorden lukke af for lyset og derved forhindre frø-ukrudt i at spire. Og du undgår at luge ukrudt hele sommeren.

Har du en meget tung og leret jord, kan du vælge at blande din eksisterende jord med Champost Jordforbedring. Du vil opleve, at jorden bliver mere porøs og nemmere at arbejde med. Jordforbedringen giver planterne en god start.

En sæk med 50 L Champost jordforbedring rækker til 3-5 meter hæk hvis den blandes i mellem jorden alt efter jordtype. Husk, det er bedre at blande mindre i jorden end slet ikke at blande noget i.

OBS !
Plant aldrig direkte i Champost Jordforbedring, da koncentrationen af næringsstoffer er meget stor og kan svide plantens rødder.
Det er også vigtigt ikke at lave et lag af Champost jordforbedring nede i jorden, da det kan svide rødderne. Et lag Champost jordforbedring, er kun en god idé hvis det ligger oven på jorden.