Champost spagnum og muld - Sække

Champost spagnum og muld - Sække

I denne kategori finder du vores store udvalg af Champost spagnum, muldjord og gødning, som du kan bruge overalt i haven, i drivhuset samt i potter og altankasser på altanen. Du finder alt fra Champost jordforbedring til Champost naturgødning, rosenjord, pottemuld og Champost til surbundsplanter. Planter har forskellige behov og dem får du opfyldt ved at købe jord fra Champost. Køb Champost jord og du er sikker på, at dine planter får de bedste vækstbetingelser.
Økologisk jord findes ikke - men alle Champost produkterne er godkendt til økologisk dyrkning og alle er mærkede med EU miljømærket. Du kan derfor, med god samvittighed bruge champost i din økologiske have.

Champost jordforbedring – køb online her

Champost jordforbedring er et 100% organisk produkt, som består af komposteret og salmonellafri hestemøg. Jordforbedring er ideel til en hel række formål i haven. Planterne får den rette mængde ilt og næring, som hjælper nye skud på vej eller giver et boost af ny næring til eksisterende planter. Brug Champost Jordforbedring, når du …

- planter nye træer eller lign. i haven
- planter nye grøntsager i drivhuset eller i køkkenhaven
- vil give dine planter og træer naturlig gødning – gødningen frigives over lang
 tid
- vil undgå ukrudt ved blomster og hække
- vil beskytte dine planter mod frosten hele vinteren

Brug Champost jordforbedring i højbede, drivhuse, køkkenhaver, langs hækken og mellem blomster – jorden hindrer ukrudt i at vokse og tilfører dine planter den rette mængde næring.

Champost plantesække


Champost plantesække kan du lægge direkte på jorden i drivhuset, hvor planterne har mulighed for at gro ned gennem jorden og derved kan mikroorganismer arbejde sig op i plantesækken. Køb Champost plantesæk, så er det nemt at plante nye grøntsager i drivhuset.

Plantesække tilbud – på Lundhede.com finder altid gode tilbud på plantesække.

Champost priser


I denne kategori finder du et stort udvalg af Champost havegødning til fordelagtige priser. Se udvalget af Champost naturgødning, rosenjord, højbedsmuld og meget mere. Du finder også Champost bigbag både som jordforbedring, planteskolejord, rosenjord, surbundsjord, drivhusblaning, højbedsmuld, harpet muld samt spagnum. Se det store udvalg af Champost bigbag i kategorien eller søg efter Champost bigbag.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig