Vejret

I denne kategori finder du alt fra regnmålere til vejrhaner, vindspil mm. i forskellige former og farver. Følg med i temperaturen udendørs eller mængden af nedbør. Tag også et kig på de dekorative vindspil, som giver dig en helt unik stemning i din have og bidrager til liv og sjæl i din have. Vindspillene findes i flere forskellige størrelser og kan anvendes både udendørs og indendørs. Derudover finder du også imponerende solure i forskellige modeller – enten på sokkel eller som vægophæng.

Vindspil til haven

Hos Lundhede finder du et udvalg af flotte vindspil i træ. Flotte vindspil til haven med imponerende detaljer. Kvaliteten er i top, som gør at de ikke bare kan anvendes indendørs, men også udendørs i i alt slags vejr. Det eneste som skal til er bare en lille vind, og du vil opleve det fineste klokkespil, som kan være med til at skabe liv og sjæl i din have. Vindspillet findes i forskellige størrelser og egner sig perfekt som værtindegave eller fødselsdagsgave.

Bestil vejrhane online


I byen er vejrhanen et sjældent syn, men begiver vi os lidt ud på landet, sidder der ofte en vejrhane og troner på tagets top. En vejrhane kan ikke bare angive vindretningen, men er samtidig et dekorativt element til bygningen. Køb en vejrhane i smedejern. Gå på opdagelse i webshoppen og find den vejrhane, som passer perfekt til dit hus - under hvert produkt finder du yderligere info samt priser.

Termometer og regnmåler til haven


Vi kan godt li’ at følge lidt med i, hvad der sker udenfor. Hold øje med nedbørsmængden i din have med en regnmåler fra Lundhede Planteskole. Der findes mange forskellige modeller til faste lave priser. Sæt termometret lige uden for dit køkkenvindue, så kan du altid følge med i temperaturen, uanset tidspunkt på året.

Stort udvalg af termometer og regnmåler – bestil online med hurtig levering lige til døren.

Dekorative solure


De flotte solure i granit og smedejern er et dekorativt element i enhver have. Tag børnene eller børnebørnene med ud i haven og lær dem om fordumstid, om hvordan man fandt ud af klokken uden et digitalt ur. Soluret vil uden tvivl imponere de små størrelser.