Biologiske midler

Biologiske midler

Som haveejer er det irriterende, når skadedyr finder vej til ens have. Der findes et væld af forskellige midler til bekæmpelse af skadedyr og plantesygdomme, og det kan godt være tidskrævende og dyrt at finde frem til det rette middel, som hjælper dig af med problemerne. Vi har mange års erfaring inden for området og har gennem årene nøje udvalgt de mest effektive midler, som findes på markedet. Slip for at bruge mange ressourcer på at prøve forskellige midler – vi sidder klar til at guide tid til den rette løsning, som giver dig resultater fra dag ét.

Stort udvalg af biologiske midler

Ud over de traditionelle bekæmpelsesmidler har vi også biologiske midler til bekæmpelse af skadedyr – de såkaldte nyttedyr, hvor levende organismer hjælper dig af med dine skadedyr i haven, drivhuset, udestuen eller vindueskarmen.

Vi tilbyder et bredt udvalg af effektive midler til bekæmpelse af skadedyr  – gå på opdagelse i vores sortiment og kontakt os gerne ved spørgsmål.

Skadedyr og plantesygdomme – kom hurtigt i gang


Du går ind i dit drivhus og ser at agurkerne er angrebet af spindemider. Nu handler det om hurtigt at komme i gang med at bekæmpe problemet, sådan at du kan få udbytte af dine planter. Behandler du med biologiske midler fra Lundhede Planteskole, garanterer vi dig hurtig virkning, sådan at du igen kan nyde din have i fulde drag.


Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig