Biologiske midler

Som haveejer er det irriterende, når skadedyr finder vej til ens have. Der findes et væld af forskellige midler til bekæmpelse af skadedyr og plantesygdomme, og det kan godt være tidskrævende og dyrt at finde frem til det rette middel, som hjælper dig af med problemerne. Vi har mange års erfaring inden for området og har gennem årene nøje udvalgt de mest effektive midler, som findes på markedet. Slip for at bruge mange ressourcer på at prøve forskellige midler – vi sidder klar til at guide tid til den rette løsning, som giver dig resultater fra dag ét.

Stort udvalg af biologiske midler

Ud over de traditionelle bekæmpelsesmidler har vi også biologiske midler til bekæmpelse af skadedyr – de såkaldte nyttedyr, hvor levende organismer hjælper dig af med dine skadedyr i haven, drivhuset, udestuen eller vindueskarmen.

Vi tilbyder et bredt udvalg af effektive midler til bekæmpelse af skadedyr  – gå på opdagelse i vores sortiment og kontakt os gerne ved spørgsmål.

Skadedyr og plantesygdomme – kom hurtigt i gang


Du går ind i dit drivhus og ser at agurkerne er angrebet af spindemider. Nu handler det om hurtigt at komme i gang med at bekæmpe problemet, sådan at du kan få udbytte af dine planter. Behandler du med biologiske midler fra Lundhede Planteskole, garanterer vi dig hurtig virkning, sådan at du igen kan nyde din have i fulde drag.