Huset Ude

På Lundhede.com kan vi tilbyde masser af lækre ting fra vores huset Ude kategori. Du finder lækre møbler i træ, dørklokker og dørhammer, knager, skobørste, skilte, foderbokse, opbevaringskasser, madpakkekasser, riskoste, plantedække samt rustikke bålfade, og meget mere. Kategorien bliver løbende opdateret med nye ting, så hold øje med det store udvalg af brugskunst ude og inde.

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side

Brugskunst til haven – stort udvalg

En have uden brugskunst er det samme som en bolig uden pynteting – haven bliver upersonlig og kedelig. Med brugskunst, krukker med flotte farverige blomster og buske, rustikke havemøbler pyntet med lækre havehynder, hyggelige lanterner samt stemningsfyldte bålfade og grill, kan du skabe din helt egen personlige stil. Indret din have med brugskunst til haven fra Lundhede – her finder du altid et stort udvalg.

Brugskunst ude og inde – køb online her


Slip for at tage i det lokale havecenter sammen med andre haveentusiaster – sæt dig i sofaen med en kop kaffe og computeren på skødet og shop brugskunst ude og inde på Lundhede.com. Her finder du et bredt udvalg af brugstkunst til Huset Ude – alt fra dørklokker og dørhammer til knager, skilte, bålfade, pejse og havemøbler i træ. Køb brugskunst online – det er nemt og enkelt.

Køb brugskunst til inde og ude


Er du på udkig efter en god gave til en haveentusiast, er du kommet til det helt rette sted. Gå på opdagelse i vores online shop med masser af brugskunst til ude og inde. Skal det være en sød dørhammer med hestehoved, som byder gæsterne varmt velkommen, en sko børste, som holder skidt og snavs væk fra hjemmets gulve, en plantekasse med plads til de mange spændende krydderurter eller en flot tralle bænk udfærdiget i genbrugstræ, som både passer perfekt i husets entré og til hyggekrogen i haven.

Køb brugskunst online hos Lundhede Planteskole – her finder du et stort udvalg af artikler til Huset Ude.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig