Nyheder

Vi udvider hele tiden shoppen med nyheder inden for brugskunst, haveartikler og planter. Skal der nye planter til haven, ny dekoration til terrassen eller måske et nyt vandingsanlæg? Hos Lundhede finder du alt i haveartikler, planter og brugskunst, og løbende kommer der nye produkter til. Hold øje med siden nyheder, hvis du gerne vil være på forkant.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Plante nyheder

Har du netop taget de gamle stauder op eller anlagt nyt bed, finder du her på Lundhede.com plante nyheder. Om foråret kommer der forskellige løg til udplantning og om efteråret er der fokus på plantning af hæk. I menuen Plante NYHED finder du alt det nye inden for planter her på shoppen. Køb plante nyheder online hos Lundhede Planteskole, så er du sikker på at få gode planter til stærke priser.

Plante nyheder – se det store udvalg af surbundsplanter, blomsterløg, hækplanter osv.

Nyheder haveartikler


Vi elsker, når der sker fornyelser i haven. Nye krukker, lanterner, vanding til havebassinet – alt der er med til at gøre haven personlig. Kategorien Nyheder haveartikler opdaterer vi hele tiden med nye haveartikler, som du kan bruge til at indrette din helt egen hyggekrog med hængekøje eller måske byde gæster velkommen med en af de smukke lanterner fra danske A2 Living.

Haveartikler nyheder – her finder du de seneste produkter, som er lagt online på shoppen inden for artikler til haven.

Nyheder brugskunst


Gå på opdagelse i kategorien Nyheder brugskunst. Du finder alt fra ergonomiske skamler fra OneLeg til skilte i støbejern, foderbokse til dyr og meget mere. Vi køber ind i større partier, og derfor kan du altid finde brugskunst nyheder til gode priser på Lundhede.com. Her får du den kyndige rådgivning, som du kender fra de fysiske butikker. Kontakt os gerne på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til Nyheder brugskunst.

Vi udvider løbende vores sortiment inden for brugskunst, haveartikler og planter – find de gode tilbud hos Lundhede Planteskole – din online planteskole.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig