Nyheder

Vi udvider hele tiden shoppen med nyheder inden for brugskunst, haveartikler og planter. Skal der nye planter til haven, ny dekoration til terrassen eller måske et nyt vandingsanlæg? Hos Lundhede finder du alt i haveartikler, planter og brugskunst, og løbende kommer der nye produkter til. Hold øje med siden nyheder, hvis du gerne vil være på forkant.

Plante nyheder

Nyheder haveartikler


Vi elsker, når der sker fornyelser i haven.  – alt der er med til at gøre haven personlig. Kategorien Nyheder haveartikler opdaterer vi hele tiden med nye haveartikler, som du kan bruge til at indrette din helt egen hyggekrog med hængekøje eller måske byde gæster velkommen med en af de smukke lanterner fra danske A2 Living.

Haveartikler nyheder – her finder du de seneste produkter, som er lagt online på shoppen inden for artikler til haven.

Nyheder brugskunst


Gå på opdagelse i kategorien Nyheder brugskunst. Du finder alt fra skilte i støbejern, foderbokse til dyr og meget mere. Her kan du altid finde brugskunst nyheder til gode priser på Lundhede.com. Her får du den kyndige rådgivning, som du kender fra de fysiske butikker. Kontakt os gerne på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til Nyheder brugskunst.

Vi udvider løbende vores sortiment inden for brugskunst, haveartikler og planter – find de gode tilbud hos Lundhede Planteskole – din online planteskole.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.