Farve
11 stk
2 stk
10 stk
10 stk
17 stk
13 stk
3 stk
4 stk
13 stk
10 stk
Placering
48 stk
48 stk
9 stk
Blomstring
1 stk
1 stk
2 stk
41 stk
46 stk
31 stk
4 stk
5 stk
Højde i cm
1 stk
14 stk
3 stk
9 stk
12 stk
9 stk
11 stk
6 stk
3 stk
Duft
6 stk
4 stk
Giftig
7 stk

Slyngplanter

Slyngplanter er opdelt i Storblomstrende Clematis, Småblomstrende Clematis og Øvrige slyngplanter  - bla. kaprifolie - blåregn - akebia - arkitektens trøst - tobarkspibe plante - klatrehortensia - humle mfl.
Du kan evt. søge på bestemte navne i søgefeltet.

Vejledning Klematis

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Der er altid plads til én til! - på hegn, i træer, i pergolaen mm.

Er et skur blevet lidt trist, vil man have skjult skraldespanden, er et gammelt træ blevet lidt for åbent, så kan en slyngplante give et smukt skjul. Der er altid plads til lidt slyngplanter hist og her. De smukke klematis, de duftende kaprifolier eller blåregnen, de fantastiske efterårsfarver på rådhusvinen eller en stedsegrøn flade af efeu, er et smukt indslag i haven.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig