Huset Inde

Her finder du spændende og anderledes ting til huset inde. I huset inde finder du bl.a.  dåser med imponerende prints og meget mere. Gå på opdagelse i kategorien Huset inde og find spændende ting til boligen og haven.
Lav glasfiberpotte Limegrøn
Spar op til DKK 116,70

Brugskunst til huset

Møbler, nipsting mm. er med til at skabe vores personlige stil. Hos Lundhede lægger vi vægt på, at der er noget for en hver smag. I kategorien Huset inde finder du mange finurlige ting til den indendørs indretning - se blandt andet de fine dåser og bokse med flotte prints. Kan du godt li', at dit brugskunst har lidt kant, så vil du helt sikkert blive inspireret i denne kategori. Gå på opdagelse blandt dåser, patch work, møbler mm. og indret din bolig efter din helt egen stil.

Møbler i træ, dåser med flotte prints, imponerende patch work - du finder moderne indendørs brugskunst hos Lundhede Planteskole.

Træmøbler - skab din egen hyggekrog


Træmøbler er dejligt praktiske og giver en hyggelig stemning, uanset om du bruger dem indendørs eller udendørs. Træmøbler i udestuen eller en trallebænk i entreen giver en flot kontrast til de hvide vægge og stilrene design. Materialerne er velvalgte og du får her et møbel, som holder til hverdagens slitage. Pift det rå look op med hynder i læder og nogle farverige blomster og sæt dit præg på indretningen.