Græsplænen

I gruppen Græsplænen finder du både græsfrø og rullegræs. Det kan være lidt  af en jungle at finde de rette græsfrø, men vi har tilføjet beskrivelser til hvert produkt, sådan at du nemt kan finde det rette til din have, golfbane, park eller sportsanlæg. Overvej om der er særlige forhold, som du skal tage hensyn til, inden du køber græsfrø – eksempelvis om jorden er tør, er der meget skygge eller om plænen er udsat for salt. I kategorien finder du også et udvalg af rullegræs – køb i store mængder og der er gode besparelser at hente.

Stort udvalg af græsfrø

Skal du netop til at anlægge græsplæne, er du havnet det rette sted. Der findes ikke bare én type græsfrø, så det er vigtigt at kigge udvalget igennem og vælge det rette til jer. Forhold som du bør have med i dine overvejelser, når du skal vælge græsfrø er eksempelvis; er jorden udtørret, er der meget skygge i løbet af dagen eller er området måske præget af saltpåvirkning fra Vestkysten.

Hos Lundhede finder du græsfrø til alle typer forhold – se mere i det store udvalg og spørg gerne, hvis du får brug for hjælp.

Køb græsfrø på nettet


Slip for at skulle køre til den lokale planteskole, nu kan du nemt købe græsfrø på nettet. Hos Lundhede finder du græsfrø til alle typer haver – uanset om der skal sås græs på skrænter, i haven, på golfbanen eller på områder, hvor græsset ikke må bredde sig. Er der kommet bare pletter på græsplænen, fordi ungerne har hygget sig med boldspil eller har hunden været lidt for gravelysten, så finder du også græsfrø til at reparere skadede pletter i græsplænen. Så bliver plænen igen tæt og grøn.

Få den græsplæne, som du altid har drømt om. Køb græsfrø hos Lundhede – så får du en tæt og grøn græsplæne, der holder til børnenes udendørs aktiviteter.

Køb rullegræs online her


Skal det gerne gå hurtigt med at få den grønne græsplæne eller er du sidst på sæsonen og vil gerne have plænen klar inden efteråret, kan du købe rullegræs i ruller hos Lundhede. Jo større mængder, du bestiller, desto mere sparer du. Køb rullegræs online her og slip for at vente på, at frøene først spirer. Her får du en tæt og robust græsplæne, som tåler løb og leg.

Køb rullegræs online på Lundhede.com – her får du altid god kvalitet og hurtig levering.