Højbede

Søger du en praktisk løsning til blomster og krydderurter til haven, er højbede løsningen til dig. Hos Lundhede finder du et stort udvalg af højbede i pallerammer med og uden hjul. Plantekasser på hjul er praktiske, hvis du gerne vil flytte rundt på dine højbede i forhold til sol og skygge. Højebede giver dig en god arbejdsstilling, når du skal luge ukrudt. Husk at tilkøbe højbedsmuld til dine nye plantekasser, så er du klar til plantearbejdet.

Højbede og plantekasser

Alt efter hvilken have du har, har vi forskellige størrelser af højbede. Vi har bl.a. smarte plantekasser i træ med hjul. En plantekasse med hjul kan nemt flyttes rundt vekslende imellem sol og skygge - alt efter hvad dine planter, krydderurter eller grøntsager har brug for. En plantekasse i træ er en god løsning både til haven, men også til terrassen eller altanen.

Køb plantekasser på hjul – så kan du nemt regulere mængden af sol og skygge til dine planter.

Stort udvalg af højbede i træ


Højbede planterammer har mange fordele, blandt andet at de hurtigt bliver varme og tørre efter vinterens fugt og kulde. Derfor kan du med højbede kasser hurtigt komme i gang med at så om foråret. Se det store udvalg af blomsterkasser på hjul – handler du på Lundhede.com får du altid billig fragt og hurtig levering på dine blomsterkasser i træ.

Kom hurtigt i gang med plantningen – køb højbede kasser i træ online på Lundhede.com

Højbede af pallerammer til køkkenhaven


Du kan nemt male dem i den ønskede farver og supplere med alu kanter, så du får et mere eksklusivt look. Skab dit eget design, som passer ind i din have.

Design dine egne højbede til køkkenhave i mange forskellige størrelser online med hurtig levering.