Højbede

Søger du en praktisk løsning til blomster og krydderurter til haven, er højbede løsningen til dig. Hos Lundhede finder du et stort udvalg af højbede i pallerammer med og uden hjul. Plantekasser på hjul er praktiske, hvis du gerne vil flytte rundt på dine højbede i forhold til sol og skygge. Højebede giver dig en god arbejdsstilling, når du skal luge ukrudt. Husk at tilkøbe højbedsmuld til dine nye plantekasser, så er du klar til plantearbejdet.

Højbede og plantekasser

Alt efter hvilken have du har, har vi forskellige størrelser af højbede. Vi har bl.a. smarte plantekasser i træ med hjul. En plantekasse med hjul kan nemt flyttes rundt vekslende imellem sol og skygge - alt efter hvad dine planter, krydderurter eller grøntsager har brug for. En plantekasse i træ er en god løsning både til haven, men også til terrassen eller altanen.

Køb plantekasser på hjul – så kan du nemt regulere mængden af sol og skygge til dine planter.

Stort udvalg af højbede i træ


Højbede planterammer har mange fordele, blandt andet at de hurtigt bliver varme og tørre efter vinterens fugt og kulde. Derfor kan du med højbede kasser hurtigt komme i gang med at så om foråret. Se det store udvalg af blomsterkasser på hjul – handler du på Lundhede.com får du altid billig fragt og hurtig levering på dine blomsterkasser i træ.

Kom hurtigt i gang med plantningen – køb højbede kasser i træ online på Lundhede.com

Højbede af pallerammer til køkkenhaven


Du kan nemt male dem i den ønskede farver og supplere med alu kanter, så du får et mere eksklusivt look. Skab dit eget design, som passer ind i din have.

Design dine egne højbede til køkkenhave i mange forskellige størrelser online med hurtig levering.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig