Børn i haven

Børn er nysgerrige og vil gerne tage del i havearbejdet – køb deres helt egne haveredskaber – hos Lundhede finder du spande, vandkander, koste, skovle, knæpuder og meget mere. Lad dem så deres egen kæmpe solsikke eller græskar – de vil helt sikkert finde det sjovt at følge planterne vokse dag fra dag. Når børnene trænger til at lade batterierne op, kan de tage en slapper i en af de flotte hængekøjer fra Lundhede – se udvalget igennem og lad dig inspirere til at skabe din egen hyggekrog i haven eller på terrassen.

Indret haven til børn

Havearbejde behøver ikke kun være for de voksne – gør det til en fælles aktivitet at luge ukrudt, så grøntsager og vande blomster. Indret haven til børn, og de vil også synes, det er sjovt at være med. Lad dem så halloween græskar, jordbær, kæmpe solsikker, radiser eller salat. Følg grøntsagerne mens de vokser fra uge til uge og brug dem i madlavningen – så bliver det lige pludselig sjovt at spise grønt til aftensmad.

Hos Lundhede finder du mere end haveredskaber til børn og blomsterfrø – køb flotte hængekøjer og indret din egen hyggekrog til dig og børnene.

Sjov have for børn


Børn er ivrige for at lære, og de vil elske at deltage i havearbejdet, hvis de får lov. Køb vandkander, skovle og koste, så kan børnene være med til at så grøntsager, vande blomster og meget mere. Gør det til et fælles projekt at dyrke jeres egne grøntsager. Slip sanserne løs og lad børnene dufte, røre og smage de lækre grøntsager, som I selv har dyrket i jeres køkkenhave.

Indret haven til børn – køb radiser, spiselige blomster og jordbær og så dem sammen med børnene.