Fugleartikler

Det er så hyggeligt at vågne op til lyden af fuglekvidder fra haven. Vil du gerne invitere fuglene inden for i din have, finder du her i kategorien alt i fuglehuse, redekasser, foderhuse og fuglebade. De forskellige fuglearter stiller forskellige krav til deres bopæl, og derfor er det ikke lige meget, hvilken type redekasse, du vælger. Vil du gerne have besøg af svaler, blåmejser, gærdesmutte eller musvit – køb en redekasse, som er beregnet til den art, du synes godt om.

Stort udvalg af fuglehuse til haven

Hos Lundhede finder du et stort udvalg af fuglehuse til haven – alle i høj kvalitet. Materialerne er velvalgte, og her finder du fuglehuse i søgræs, træ eller galvaniseret stål. Men er der en helt særlig fugleart, som du gerne vil invitere inden for i din have, er det ikke helt lige meget, hvilken type fuglehus eller redekasse, du vælger. Redekasse til bysvale er ikke indrettet på samme måde som en redekasse til blåmejser – netop fordi bysvaler, mejser, musvit, og rødhals har forskellige behov og dem søger man opfyldt ved at konstruere redekassen på en speciel måde.

Alt i fuglehuse og foderbrætter


Måske er haven allerede godt besøgt af fugle eller måske savner du lidt liv – med fuglehuse, foderbrætter til fugle, foderhus til fugle, fuglebadekar kan du gøre haven lidt mere attraktiv, så fuglene vender tilbage for at spise, drikke og yngle. Om du skal vælge fuglefoderhus eller fuglefoderbræt er helt op til dig, det er mere, når det kommer til redekasser til fugle, at du kan påvirke, hvilke fugle du gerne vil invitere inden for i haven.

Stærekasser, fuglebad eller foderbræt – på Lundhede.com finder du alt i fugleartikler til haven.

Foderbræt - flotte design foderbrætter


Har du lidt brød tilovers fra frokosten kan du glæder havens flyvende beboer med lidt mad – køb et foderbræt eller foderhus til fugle. Med et foderhus kan du beskytte føden, så den ikke bliver våd. Du finder både foderhus til ophæng og på spyd i alverdens flotte materialer – træ, zink, polystyren og skal det være tungt og solidt, kan du vælge et foderhus i granit.

Flotte design foderbrætter – køb dem hos Lundhede Planteskole.