Redskabsophæng

Redskabsophæng

Hvis du leder efter redskabsophæng i fremragende kvalitet og til alle formål, så er du landet det rette sted. Her på siden finder du et stort udvalg af redskabsophæng fra Smedebakken til diverse redskaber. Vores udvalg af redskabsophæng er robuste og alsidige og findes i mange varianter, så du kan få det rette ophæng til alt dit værktøj. Som noget nyt, er vi begyndt at føre ophæng til  motorsave og buskryddere. Så der er virkelig et ophæng til ethvert redskab. Ophængene er fremstillet af 10 mm komprimeret rundstål og 5 mm laserskåret  pladebeslag. Ophængene er varmeforzinket og kan hænge både inde og ude. Hvis du er i tvivl om hvilke ophæng som passer til dine redskaber, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice og få rådgivning.

Orden i skuret og styr på redskaberne

Redskaber der vælter rundt og fylder er irreterende.  Med Smedebakkens serie af redskabs ophæng er det nemt at få styr på redskaberne. Det er en holdbar og robust serie  der kan sammensættes så det passer til ens behov og ens skur.  Har man begrænset plads kan man evt. vælge at sætte et kort ophæng bag døren  eller man kan vælge kompakt modellen der kan opbevare op til 10 redskaber.  Hækklipperen  eller motorsaven  fylder meget på en hylde,  men de kan også let hænges op med et ophæng, Det samme gør sig gældende for kantklipperen eller buskrydderen -  Et praktisk og robust "samle-stel" til havefolket.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig