Måtter og riste

Er du træt af hele tiden at skulle støvsuge – minimer skidtet med en god dørmåtte eller dørrist. Her i kategorien finder du et stort udvalg af dørmåtter og smudsmåtter af kokos, gummi, med eller uden print. Dørriste er et fint alternativ til dørmåtten og her finder du dørriste med flotte detaljer fremstillet i solidt støbejern, som holder sig pænt uanset vejret. Du finder også søde dørstopper med dyr og praktiske skobørster.

Stort udvalg af dørmåtter

Reducer mængden af skidt i entreen ved at købe en god dørmåtte. En dørmåtte behøver ikke være en kedelig sort måtte, men kan sagtens være en lækker kokosmåtte med flotte motiver eller en tekst ala ”velkommen”. Det er op til dig, om din dørmåtte udendørs skal være af kokos, gummi – med eller uden print. Vælg blandt mange modeller og designs.

Dørriste af støbejern


Vil du gerne have en dørmåtte, der tåler vind og vejr, anfalder vi at købe en dørrist af smedejern. En dørriste til udendørs brug hjælper dig til at holde skidtet væk fra huset. Ud over at have en praktisk funktion, har den tilmed et flot design med lækre detaljer, som vil pryde foran enhver hoveddør eller terrassedør. Hold skidtet for døren med en flot dørriste udendørs fra Lundhede.

Dørstopper og skobørste til hjemmet


Træt af at døren altid blæser i? Her i kategorien finder du søde dørstoppere med dyr. De er nemme at anvende – skub blot dørstopperen med den smalle side ind mod døren, så den sætter sig i spænd, og døren vil ikke blæse i. Vores dørstopper tåler anvendelse udendørs. I kategorien Måtter og riste finder du også skobørster til brug både udendørs foran hoveddøren samt indendørs på værksteder og lager.