Altankasser og ampler

Velkommen til vores side med hænge  og vægampler til dine planter og blomster. Her finder du flotte hænge og væg ampler i forskellige størrelser og materialer. Uanset om det er til tagterrassen, altanen eller kolonihavehuset, finder du her eksklusive produkter til gode priser. Her finder du helt sikkert amplen, der passer lige til dig.

Ampler

Velkommen til vores side med ampler til dine planter og blomster. Her finder du flotte ampler i forskellige størrelser og materialer. Uanset om det er til tagterrassen, altanen eller kolonihavehuset, finder du her eksklusive produkter til gode priser. Er du til vægampler med frodige blomster på altanen. her finder du helt sikkert  amplen, der passer lige til dig.

Ampler til blomster


En altan eller balkon uden blomster er ligesom en stue uden – kedelig og upersonlig. Blomster skaber hygge og dejlig atmosfære samt en dejlig duft. Med ampler til blomster fra Lundhede Planteskole kan du skabe dit eget hyggerum, hvor der er plads til afslapning og selvforkælelse med en god bog. Her i kategorien finder du både hængeampler til blomster og blomsterampel til vægmontering. Se det store udvalg og lad dig inspirere til indretning af din altan.

Stort udvalg af ampel til blomster – vælg mellem vægmontering og hængeampel.

På altaner og balkoner i byen især er der ikke så meget plads til krukker og højbede, men vi kan udnytte væggen og hænge ampler op med flotte blomster i alverdens farver. Hos Lundhede finder du et udvalg af flotte ampler i forskellige størrelser og materialer. Så er det bare at finde din stil og krydre den med flotte blomster.

Køb pæne ampler til dine blomster på Lundhede.com – her får du altid høj kvalitet til gode priser.  Husk pottemuld og rigeligt med vand ved plantning, så har du givet dine blomster en god start.