Hegn på ruller

Vil du gerne lave en naturlig afskærmning på terrassen, som falder i med den øvrige del af haven eller måske gøre altanen til en lille haveoase, så finder du her et bredt udvalg af hegn på ruller. Sæt et flot pileflethegn eller bambushegn, så vil du ikke bare give terrassen eller altanen et naturligt look, men samtidig få en afskærmning, som giver læ. Hos Lundhede finder du alt lige fra bambus til pil til bretagne barkhegn, kastanjehegn, lærkeskaller med bark, lynghegn, balkonhegn samt opsætningsrammer. I forskellige størrelser sat sammen med galvaniseret tråd, så det er nemt at montere. Se hvor nem og simpel opsætningen er!

Havehegn til indendørs og udendørs brug

Hos Lundhede finder du et bredt udvalg af havehegn – alt lige fra pileflethegn til havehegn træ. Kvaliteten er i top og derfor garanterer vi dig et havehegn, som holder sig flot i flere år trods det danske vejr. Vores havehegn på ruller kan også bruges til kreativ indretning i boligen, i butikken eller andre steder indendørs. Find den ønskede størrelse og type, monter på opsætningsrammer eller med strips, nemmere bliver det ikke.

Havehegn i alle størrelser til billige priser – køb hegn på ruller hos Lundhede.

Pileflethegn til haven


Pileflet er en af de mest populære typer havehegn, som anvendes som afskærmning. Men uanset hvilken type hegn, du vælger, får du lækre materialer, som giver et helt særligt udtryk til din have. Grundet det fine hegn vil det aldrig komme til at virke kompakt, det vil nærmere falde helt naturligt ind i din  øvrige indretning. Har du ikke mulighed for at montere hegnet med strips, kan du købe vores opsætningsrammer, som i sig selv er utrolig nemme at sætte op – og opsætningen af dit pilehegn sker som en leg.

Bambus, pil, bretagne barkhegn, kastanje hegn, lærkeskaller med bark, lyng hegn, balkon hegn – find dit havehegn på Lundhede.com.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.