Hegn på ruller

Vil du gerne lave en naturlig afskærmning på terrassen, som falder i med den øvrige del af haven eller måske gøre altanen til en lille haveoase, så finder du her et bredt udvalg af hegn på ruller. Sæt et flot pileflethegn eller bambushegn, så vil du ikke bare give terrassen eller altanen et naturligt look, men samtidig få en afskærmning, som giver læ. Hos Lundhede finder du alt lige fra bambus til pil til bretagne barkhegn, kastanjehegn, lærkeskaller med bark, lynghegn, balkonhegn samt opsætningsrammer. I forskellige størrelser sat sammen med galvaniseret tråd, så det er nemt at montere.

Rul hegnet ud og skab nye rum

Hegn i haven er praktisk, det kan både være med til at skabe flere rum i haven, give privatliv og samtidig afskærme for vinden. Derudover kan det også se rigtig pænt ud ud. Det handler bare om at finde det hegn, der passer din helt egen have og bolig bedst. Men inden du kommer for godt i gang med dit nye hegn, skal du være sikker på, om det overhovedet er lovligt at sætte hegnet op. Dette kan du finde ud af i lokalplanen, hvor der kan være særlig bestemmelser for højden, farve og udførsel. Når du er sikker, så har Lundhede lige det hegn du står og mangler til din have.

Havehegn til indendørs og udendørs brug


Hos Lundhede finder du et bredt udvalg af havehegn der passer ind til de fleste boligere - alt lige fra pileflethegn til havehegn i træ. Vores udvalg af hegn på ruller består af Bambus, pil, bretagne barkhegn, kastanje hegn, lærkeskaller med bark, lyng hegn, balkon hegn. Kvaliteten er i top og derfor garanterer vi dig et havehegn, som holder sig flot i flere år trods det danske vejr. Vores havehegn på ruller kan også bruges til kreativ indretning i boligen, i butikken eller andre steder indendørs. Find den ønskede størrelse og type, monter på opsætnings rammer eller med strips, nemmere bliver det ikke.

Hvilket hegn skal du vælge?


Drømmer du om et naturligt og æstetisk hegn til have? Vi vil anbefale dig Pileflet. Pileflet er en af de mest populære typer havehegn, som kan anvendes som afskærmning. Men uanset hvilken type hegn, du vælger, får du lækre materialer, som giver et helt særligt udtryk til din have. Grundet det fine hegn vil det aldrig komme til at virke kompakt, det vil nærmere falde helt naturligt ind i din øvrige indretning. Har du ikke mulighed for at montere hegnet med strips, kan du købe vores opsætningsrammer, som i sig selv er utrolig nemme at sætte op – og opsætningen af dit pilehegn sker som en leg.

Ønsker du derimod noget mere naturligt og charmerende til opdeling af din have, har vi rullehegn af hasselnød der er vejrbestandig og ikke mindst, så er det vedligeholdelsesfrit. Hasselnød rullehegn er utroligt dekorativt som afgrænsning til for eksempel ved din køkkenhave.

Vi er desuden også leveringsdygtige i stråmåtter, som er et helt fantastisk produkt. Tidligere blev stråmåtter kaldt for halmmåtter, men i dag bliver de fremstillet af ægte tækkerør, der gør deres levetid væsentlig længere, men de har stadig den samme smukke gyldne glød. Ud over læhegn, kan dette produkt også anvendes til mange andre forskellige formål, så som dekoration, frostbeskyttelse af planter, skyggemåtter i drivhuset.

Vil du derimod heller omdanne din have til et mere eksotisk og hyggeligt paradis, vil vi anbefale dig at du får dig bambus hegnet ind i din have, der er en unik og overkommelige måde at dekorerer og forbedre din have på. Bambus har nogle fremragende kvaliteter, der gør det til det lettest fornyelige produkt på jorden, hvilket betyder at du med god samvittighed kan implementerer det i din have med omtanke på naturen.

Husk stolper der holder


Jo større og tættere havehegnet er du sætter op, desto mere vil det blive påvirket af vinden og vejret. Derfor er det også vigtigt at overveje, hvilken forankring du anvender for at holde havehegnet oppe. Desto mere robuste og godt forankrede de er, i jo længere tid vil hegnet blive stående pænt i årene fremover. Oftest vil hegnspælene skulle graves ned, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at de kan tåle nedgravning. Hos Lundhede kan du være ganske tryg ved at forhandle pinde til hegnet på ruller hos os, da vi forhandler dette, som er lavet præcis til dette.

Heldigvis kræver opsætningen af hegnet ikke de store håndværksmæssige kundskaber. Det vigtigste vil for dig nok være at have en tommestok og et vaterpas, så hegnet kommer til at stå lige og pænt i årene fremover.