Farve
2 stk
7 stk
2 stk
2 stk
3 stk
Placering
13 stk
Blomstring
1 stk
1 stk
7 stk
5 stk
6 stk
6 stk
Højde i cm
1 stk
6 stk
11 stk
2 stk
Surbundsbed
14 stk

Lyng

Lyng er i netbutikken opdelt i Calluna (efterårsblomstrende lyng) og Erica (forårs- og sommerblomstrende lyng). Du kan søge på navne i søgefeltet.
Lyng kan med fordel plantes i kanten af et surbundsbed, med lyng har man muligheden for at forlænge blomstringen i bedet.

Læs mere om Lyng

Farver hele året i lyngbedet

Ved at plante både forårs-,  sommer- og efterårsblomstrende sorter kan man have blomster i lyngbedet fra februar til ind i november, og er vinteren mild, kan der være blomster til et godt stykke ind i december.
Desuden er de forskellige løvfarver og den dekorative nyvækst også med til at skabe liv og farver i lyngbedet året rundt.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig