Fiberdug

Fiberdug

Velkommen til vores side med fiberduge. Her kan du nemt finde en fiberdug til overdækning af forskellige urter, bær, grøntsager etc. De tillader alle, at vand, luft og lys trænger igennem og isolerer samtidig mod  kulde.  Vi har alle størrelser i fiberduge  - se udvalget her.

Frostbeskyttelse af sarte planter i foråret

Hos Lundhede har vi et stort udvalg af planteposer og bobleplast til beskyttelse af dine planter. Har du planter, som ikke tåler den hårde frost, kan du investere i poser til beskyttelse af planter. Poserne har skumbund med drænhul samt dobbelt isolerende bobleplast. Bobleplast er et varmeisolerende materiale og dermed egner det sig særdeles godt til vinter beskyttelse af planter og krukker. Du finder dem i forskellige størrelser og de er nemme at montere. Dug til overdækning kan bruges mange steder i haven – brug fx fiberdugen ved dine grøntsager, urter, jordbær og andre lave vækster.

Planteposer og ukrudtsduge – se det store udvalg og mange størrelser på Lundhede.com.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig