Fiberdug

Fiberdug

Velkommen til vores side med fiberduge. Her kan du nemt finde en fiberdug til overdækning af forskellige urter, bær, grøntsager etc. De tillader alle, at vand, luft og lys trænger igennem og isolerer samtidig mod hård kulde. En fiberdug er en rigtig god løsning, hvis du gerne vil undgå ukrudt i haven, beskytte dine nytteplanter eller hindre ukrudt som skvalderkål, som allerede har fået fat, i at vokse yderligere. Vi har alle størrelser i fiberduge  - se udvalget her.

Bekæmp ukrudt i haven med ukrudtsdug

Er du træt af at luge ukrudt i bede, hvor det er svært at komme til, er løsningen en ukrudtsdug. Med en ukrudtsdug er det kun dine planter, der får sol og næring, mens ukrudt i jorden eller ukrudtsfrø ikke får mulighed for at spire. Vil du gerne gøre det nemt for dig selv, er ukrudtsdugen løsningen for dig. Du kan nemt lægge bark eller flis ovenpå, sådan at fiberdugen holdes skjult.

Ukrudt er en af haveejerens største udfordringer, men der er heldigvis gode råd at hente. En ukrudtsdug er billig i indkøb og nem at lægge ud, sådan at ukrudtsfrø ikke spredes og får næring fra jorden til at vokse. Ukrudtsdugen kan samtidig anvendes til at beskytte dine nytteplanter eller lægges ud på områder, som allerede er ramt af ukrudt som skvalderkål eller padderokke.

Effektiv måde til bekæmpelse af ukrudt – køb ukrudtsdug til havens planter på Lundhede.com.

Ukrudtsduge i flere størrelser


Hos Lundhede har vi et stort udvalg af ukrudtsduge, planteposer og bobleplast til beskyttelse af dine planter. Har du planter, som ikke tåler den hårde frost, kan du investere i poser til beskyttelse af planter. Poserne har skumbund med drænhul samt dobbelt isolerende bobleplast. Bobleplast er et varmeisolerende materiale og dermed egner det sig særdeles godt til vinter beskyttelse af planter og krukker. Du finder dem i forskellige størrelser og de er nemme at montere. Ukrudtsduge eller fiberduge hindrer ukrudt i at gro og gør havearbejdet meget lettere for dig. Dug til overdækning kan bruges mange steder i haven – brug fx fiberdugen ved dine grøntsager, urter, jordbær og andre lave vækster. Som alternativ til ukrudtsdugen kan du også anvende plantejord fra Champost, som med dens indhold reducerer mængden af ukrudt.

Planteposer og ukrudtsduge – se det store udvalg og mange størrelser på Lundhede.com.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig