Miljøplantefrø

Her finder du frø til at så ud som dækafgrøder på jord. F.eks. når du har høstet en afgrøde i køkkenhaven. - Hold din jord i køkkenhaven sund og frugtbar ved at så miljøplantefrø og grave planterne ned i jorden før såning af nye grøntsager.

OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Nyt liv til dårlig jord - plej din køkkenhave jord

Er jorden i køkkenhaven udpint og død, eller vil du pleje og holde din jord sund.  Så så dækafgrøder.
Det har flere fordele: det er med til at bekæmpe ukrudtet på en naturlig måde, idet det optager pladsen og skygger.  Efterafgrøden dækker også jorden så den ikke ødelægges af vejeret og planterne holder på de næringsstoffer, der er i jorden, så de ikke skylles ud. Efterafgrøderne bruges som grøngødskning til foråret. Udover at tilbageføre gødning til jorden forbedre det også  jordens struktur.
Køb frø til grønne dækafgrøder, fx honningurt, blodkløver eller gul lupin mfl. og så det efterhånden som køkkenhaven høstes.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig