Ukrudtsdug

Ukrudtsdug

Er du også træt af at bruge tid på at fjerne ukrudt fra bed, skråninger, hækken og mellem dine buske. Med en ukrudtsdug kan du slippe for ukrudt i haven. En ukrudtsdug holder på jordfugtigheden og mindsker opvækst af ukrudt, da dugen reducerer lyset. Regnvand, luft og næring kan nemt trænge gennem, sådan at dine planter fortsat får den nødvendige næring. Den sorte ukrudtsdug kan dækkes med barkflis, granitskærver, bark eller pyntesten og kan dermed holdes skjult. Dugen forlænger desuden levetiden på bark og flis ved at holde det adskilt fra jorden.

Ukrudtsdug under fliser

Ukrudtsdug er ikke kun anvendelig i bede, ved hækken eller andre steder – brug også ukrudtsdugen under dine fliser. På den måde mindsker du væksten af ukrudt, og du slipper for at bruge lugejern mellem fliserne, kraftig ukrudtsmiddel eller brænder. Nyd synet af dine fliser og undgå, at ukrudtet tager overhånd.

Spar på kræfterne og nyd din have – brug ukrudtsdug i bed, hæk og andre steder.

Ukrudtsdug tilbud


Hos Lundhede finder du et udvalg af ukrudtsduge i forsekellige størrelser, sådan at du kan købe den mængde, som du netop har behov for. Husk at tilkøbe pløkker til at fastgøre din dug, så undgår du at den rykker sig, når du skal lægge bark, flis eller skærver ovenpå. På Lundhede.com finder du altid et godt tilbud på ukrudtsdug til din have. Slip for at luge ukrudt i haven med en ukrudtsdug fra Lundhede.

Ukrudtsdug billig


På Lundhede.com finder du ukrudtsdug. Når du lægger en ukrudtsdug i dine bed eller ved hækken, forhindrer du nedefra kommende ukrudt i at gro. Dine planter får den nødvendige næring, idet regnvand, luft og næring nemt trænger gennem dugen, sådan at dine planter bevarer deres optimale vækstforhold. Dugen kan dækkes med flis. En ukrudtsdug forlænger  levetiden på evt. bark eller flis, som du måtte lægge ovenpå dugen ved at holde det adskilt fra jorden, som ellers nedbryder barken.

Slip for ukrudt og få en længere levetid på dit flis eller bark – brug ukrudtsdug fra Lundhede Planteskole.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig