Carpinus betulus (Avnbøg) højde 110-160 cm Avnbøg med klump

DKK 200,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 200,00
Pris pr. stk. v/5 stk.DKK 125,00
Pris pr. stk. v/10 stk.DKK 120,00
Pris pr. stk. v/20 stk.DKK 115,00
På lager/Fjernlager
Varenummer:Nat 55665
OBS! Produktet kan varerier lidt fra billedet, da 2 planter aldrig gror ens. Skriv venligst i ordrekommentaren hvornår levering ønskes

Disse planter kan både bruges til at lukke huller i hække eller som naturplanter med flere stammer. Vi producerer selv planterne og de kommer på den måde direkte fra mark til have.
Avnbøg er en plante der bruges meget som hækplante, især på de lidt federe jorde. Det er meget robuste planter som tåler hård beskæring og klare sig godt på både sand og lerjord.
Disse planter har fået lov til at gro frit og det giver meget smukke flerstammede planter som er flotte hele året rundt. Når planterne smider bladene til efteråret kan den flotte grenstruktur nydes helt indtil næste forår.
Med tiden kan planterne blive til store træer, men de kan beskæres så de holder højden. Fjernes de ældste grene eller klippes hele busken ned vil den igen skyde og på den måde beholde sin flotte facon.
Disse planter bliver desuden rigtig gode klatretræer, så har du små børn eller børnebørn på vej kan du allerede nu plante fremtidens klatretræ.
Planterne er rodskåret 2 gange og leveres med en jordklump. Det betyder at de hurtigt etablerer sig i din have og du vil opleve meget sunde planter der pryder din have allerede første år.
Både fugle og insekter er vilde med Avnbøg som tilbyder mange gemmesteder.
Skal planterne bruges til at lappe et hul i hækken, skal de blot klippes til efter plantning.

Med dette produkt får du meget for pengene.

- højde: 110-160 cm. klump - Der kan være variation i planternes udseende da det ikke er klippede planter.
Tåler både vind og skygge.