Færdig Pur

Færdig Pur

Færdig Pur planterne i netbutikken står under deres latinske navn. Hvis du ikke kender det latinske navn, kan du søge på  det danske navn i søgefeltet.
Pur er betegnelsen for en tyk hæk eller et større areal, der er klippet både på siderne og i toppen,
Fordelen ved at plante færdig pur er at man hurtig opnår en tæt pur flade.

Det enkle og elegante pur

Pur er betegnelsen for en tyk hæk der er klippet både på siderne og i toppen,  Denne beplantnings type danner en pæn flade, som giver et enkelt og roligt udtryk i haven.
Pur er flot som en plan fladebeplantning, men en pur kan også være en god hjælp ved feks. et fald i terrænet eller en skråning, der ikke er  helt nemt at få til at se frodig og naturlig ud.
Pur skal klippes i juni og august eller evt. kun i juli.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig