Hvepsefri Hvepsefælde
Før musen henover billedet for at zoome

Hvepsefri Hvepsefælde

DKK 99,00
Varenummer: 0000057145
Fang hvepsene med hvepseFri Hvepsefælde

Hvepsefældens form, farve og lokkemidddel tiltrækker hvepsene. De kravler rundt på fælden for at finde ind til lokkemidlet.

Fælden har huller i det sorte låg, hvor hvepsene kan komme ned til lokkemidlet. Når hvepsene er nede i beholderen med lokkemiddel, kan de ikke finde ud igen. De bliver altså fanget i beholderen og drukner i lokkemidlet. Så er du og familien igen fri for irriterende og aggressive hvepse.

Er der mange hvepse, kan det være, at der er et hvepsebo i nærheden. Hvepsefælden hjælper dig ikke af med hvepseboet og derfor bør du finde boet og bekæmpe det med fx HvepseFri.
100% naturligt lokkemiddel

Lokkemidlet i HvepseFri Hvepsefælde er 100% naturligt og tiltrækker ikke bier eller andre nyttedyr. Derfor kan du sagtens hænge fælden op andre steder i haven, hvor du og din familie er generet af hvepse eller fluer.
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig