Mosquito Free
Før musen henover billedet for at zoome

Mosquito Free

DKK 299,00
Varenummer: 0000057146
Der er næppe noget mere irriterende end myg i soveværelset. Den irriterende lyd af myggenes summen og risiko for at blive stukket gør, at det er umuligt at falde i søvn. Så er det op af sengen og tid til myggejagt, igen.

Med MyggeFri kan du nemt undgå myg i soveværelset. Stik MyggeFri i stikkontakten og lad den skræmme myggene væk. MyggeFri er en ultralydsskræmmer og udsender en variende lyd, som myg ikke kan lide. Myggene undgår at være i det rum, hvor MyggeFri er aktiv, så du og din familie kan være i fred og uden risiko for at få myggestik.

MyggeFri anvender Single Protect, som er en variende lyd, der forstyrrer myggene og får dem til at undgå det rum, hvor MyggeFri er sat til. Lydens forskellige frekvenser sikrer, at myggene ikke vænner sig til lyden.

Ultralyd påvirker ikke katte, hunde, fugle, fisk eller andre kæledyr, som ikke er en gnaver. Har du en kanin, marsvin, mus eller en anden gnaver, så vær opmærksom på, at ultralyd kan påvirke dit kæledyr.

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig