Osmo Bio Plante AKTIVATOR m/ Mykorrhiza - 5 kg. (OS11158)

DKK 299,00
På lager/Fjernlager
Varenummer:OS11158
Osmo Biologisk Plante Aktivator (3-1-3 +2)
100 % organisk gødning med humusstoffer, tang, Mykorrhiza og bakterier – godkendt til økologisk dyrkning
Osmo Bio Plante AKTIVATOR medvirker til, at den naturlige biologi i din jord fortsat er optimal, da den øger antallet af gavnlige svampe og bakterier i jorden. Når der er masser af liv i din jord, hindres mange af planternes sygdomme og skadedyr, fordi planterne holdes i optimal kondition. Produktet er en helt unik blanding af organiske næringsstoffer, tang, organiske humuspartikler og en solid pakke med Mykorrhiza-svampe samt mikroorganismerne Bacillus sp. og Azospirillium sp. Osmo Bio Plante AKTIVATOR er miljøvenligt og bæredygtigt. Alle ingredienser er godkendt til økologisk produktion.
Osmo Bio Plante AKTIVATOR blandes med havejord eller krukkejord. Følg doseringen og bland produktet grundigt med have- eller krukkejorden. Fyld nu plantehullet eller krukken med den blandede jord. Vand godt til efter plantningen. Brug også Osmo Bio Plante AKTIVATOR i forbindelse med jordforbedring sammen med kompost eller andre jordforbedringsprodukter.
Du kan bruge Osmo Bio Plante AKTIVATOR til følgende plantegrupper:
Stueplanter
Sommerblomster
Stauder
Krydderurter
Grøntsager i drivhuset, køkkenhaven eller højbedet
Buske – også frugt- og bærbuske
Roser
SlyngplanterTræer og frugttræer
Nyplantede hække.
Gødningsinformation
Osmo Bio Plante AKTIVATOR 3-1-3 er et 100 % organisk NPK-gødningsprodukt med magnesium, jern, svovl, humuspartikler, tang, Arbuskulær (Endo) Mykorrhiza og Ekto Mykorrhiza nyttesvampe samt mikroorganismerne Bacillus sp. og Azospirillium sp., som er gavnlige og naturlige mikroorganismer. Produktet er bl.a. udvundet af tangmel, fjermel, mel af kakaoskaller, klippefosfat og vinasse. Produktet indeholder ikke fjerkrægødning.

Dosering:
5-10 kg/100 m2. 50-100 gram/plante.
Form:
Fingranuleret