Figurer

Vi har et stort sortiment af figurer i granit. I kategorien figurer har vi blandt andet bamser, egern, frøer, snegle, katte og skildpadder. Figurerne i granit kan være med til at give liv og sjæl til din have. Sæt en granitfigur ved indgangen til din dør som en lille velkomst til dine gæster eller på terrassen, hvor de står flot sammen med dine havekrukker. Slip for at slæbe dit granit hjem fra det lokale byggemarked – shop online og få leveret lige til døren. Vi tilbyder altid billige fragtpriser.

Granit dyr og stenfigurer til haven

Er du på udkig efter granit dyr til haven, er du kommet til det helt rette sted. Hos Lundhede finder du et bredt udvalg af granit dyr i alle afskygninger – lige fra søde bamser til katte, snegle, svaner og hunde. Køber du granit dyr til haven hos Lundhede, får du billig levering lige til døren.

Brugskunst af granit


Granit er en sammenblanding af mange forskellige mineraler, og derfor finder du ikke to stykker granit, der er ens. De rødlige nuancer er mest almindelige, men du kan også finde granit i blålige og sorte nuancer. Brugskunst i granit går aldrig af mode – her får du et naturligt element, som med sit udtryk giver din have kant. Find brugskunst i granit her i shoppen – vælg mellem mange forskellige granit ting – lige fra granitfigurer til bænke og borde i granit.

Granit ting til haven


Af granit ting til haven kan vi blandt andet anbefale vores unikke fuglesæt, de små fugle, som kan gøre nytte ved fuglebadet eller vores skildpadder og svaner, som kan pynte ved havedammen. Derudover har vi også vores særlige "Funny" kollektion som kan give et sjovt og skævt billede til din have.

Se det store udvalg af granit ting til haven – køb online med levering direkte til døren.