FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Mange af de spørgsmål vi får har vi fået mange gange før - så for at spare din (og vores) tid, har vi samlet de mest stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan få svar.
Hvis du stadig er i tvivl - kan du sende en mail til: info@lundhede.com

Hvor er mine varer?

Vi bestræber os på at sende dine planter hurtigst muligt så du kan få dem i jorden ved dig så hurtigt som muligt.
Nogle planter skal vi have hjem fra vores leverandør, derfor kan der være en længere leveringstid.
I Sjældne tilfælde kan det ske at den vare du har bestilt ikke er til at skaffe – eller at kvaliteten ikke lever op til vores forventninger. I sådanne tilfælde tager vi direkte kontakt med dig, og finder en løsning sammen.

Mindre portioner af planter sender vi, hvorefter du får besked om at de er afsendt.
Større mængder af planter, til f.eks. hæk vil vi gerne have aftalt leveringstid med dig så du ikke risikerer at planterne leveres ved dig når du ikke har tid til at få dem i jorden.
Derfor vil vi gerne at du skriver hvornår du ønsker at modtage dine planter. Dette kan du skrive i ordre-kommentaren når du placerer ordren. Hvis du ikke har fået skrevet leveringstid på ordren, er du altid velkommen til at skrive en mail til os med leveringsønske. Vi prøver så vidt muligt at sende en mail til dig for at høre med levering af større mængder af planter, derfor kan det være en god idé at tjekke din uønskede mail, måske der er havnet en mail fra os.

På mange af vores forsendelser vil der være tracking, den information deler vi med dig på mail. Men vi bruger mange forskellige fragtfirmaer for at du får den bedste fragtoplevelse til lige nøjagtig dit område.

Hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at skrive til os på info@lundhede.com

Jeg har bestilt varer til afhentning – kan jeg hente dem med det samme?

Du kan ikke hente dine varer lige med det samme – men oftest samme dag.  Vi skal lige have tid til at finde varerne frem – og er der varer iblandt som skal hentes hjem fra et fjernlager eller graves op, kan det tage en dag eller to. Vi skal nok give besked så snart vi har varerne klar.

En af de varer jeg har bestilt, er ikke på lager, hvorfor sender i ikke af 2 omgange?

Fragt i Danmark er dyr, og vi har generelt et pænt underskud på fragt fra vores webshop. I stedet for at sende ordren af 2 omgange, kan vi fjerne den vare som der er ventetid på, eller vi kan vente med at pakke din ordre til alle varerne er klar til afsendelse.
Vi spørger naturligvis først

Jeg kan se varen, men der er ingen knap til at lægge den i kurven?

Nogle varer er periodestyrede.
Nogle planter kan kun skaffes periodevis - andre har ikke godt af at blive pakket i papkasser når de er i vækst.
Vi beholder  planten på webshoppen,  men fjerner knappen. På den måde kan du stadig se at varen findes.

Prisen på planter varierer meget fra gang til gang - derfor fjerner vi også prisen når varen ikke længere er til salg.

Hvad er "Gartnerens valg"?

Gartnerens valg er udvalgte vare som vi ved leverer et godt resultat hver gang og som har en fast plads i vores sortiment af denne grund.
Det er desuden en måde at hjælpe dig videre hvis du f.eks er lidt i tvivl om hvilken plante eller hvilken størrelse du skal vælge.