FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Mange af de spørgsmål vi får har vi fået mange gange før - så for at spare din (og vores) tid, har vi samlet de mest stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan få svar.
Hvis du stadig er i tvivl - kan du sende en mail til: info@lundhede.com

Jeg har set en plante på webshoppen, men jeg kan ikke finde den i jeres havecenter – hvor er den?

Det er rigtigt at der kan være varer tilgængelige i vores webshop som ikke er at finde i butikken. I nogle tilfælde skyldes det at vi benytter os af leverandør-ejet lager. Nogle af vores leverandører sender planter til os dagligt – så det er helt naturligt for os at lade planter som vi ikke sælger i butikken, stå hos den gartner der producerer planterne.
Det kan også ske, at den sidste plante er blevet solgt i mellemtiden – lagerstyringen mellem vores butik og webshoppen er ikke øjeblikkelig – så der kan være situationer hvor en nyligt udsolgt vare vil være tilgængelig til køb på webshoppen.

Hvor er mine varer?

Vi bestræber at sende varerne med det samme de er bestilt – det er jo også dejligt for os at få din pakke ud ad døren så hurtigt som muligt. En gang i mellem skal varerne hjem fra et fjernlager eller fra en leverandør – det kan tage et par dage ekstra. I Sjældne tilfælde kan det ske at den vare du har bestilt ikke er til at skaffe – det kan være at den sidste vare er blevet købt i vores havecenter, eller at kvaliteten ikke lever op til vores forventninger. I sådanne tilfælde tager vi direkte kontakt med dig, og finder en løsning sammen.

Så snart dine varer er afsendt fra vores lager modtager du en følgeseddel med et tracking link så du kan følge din vare. Klik på linket, så får du anvist hvor langt din ordre er nået på sin vej. Hvis du stadig er i tvivl, kan du kontakte fragtfirmaet direkte, eller skrive til os på info@lundhede.com

Jeg har bestilt varer til afhentning – kan jeg hente dem med det samme?

Du kan ikke hente dine varer lige med det samme – men oftest samme dag.  Vi skal lige have tid til at finde varerne frem – og er der varer iblandt som skal hentes hjem fra et fjernlager eller graves op, kan det tage en dag eller to. Vi skal nok give besked så snart vi har varerne klar.

Hvad nu hvis jeg skal bruge hjælp til at finde de rigtige planter?

Der er forskel på at handle online eller i en fysisk butik. Når du handler online, kræver det ofte en smule research.
Vi får rigtig mange forespørgsler hver dag, og det er ikke fordi vi ikke gerne vil hjælpe. Men hvis vi skulle give alle en suveræn service og rådgive på samme niveau som vi gør i vores havecenter, kunne vi ikke lave andet.

Langt størstedelen af de spørgsmål vi får stillet – kan besvares ved en simpel google søgning – andre spørgsmål kræver udveksling af billeder og større forklaring i begge retninger. Sådanne spørgsmål svarer vi gerne på når du besøger os i havecenteret – men vi har svært ved at nå rundt til alle via e-mail.
Derfor håber vi på din forståelse, hvis der går lidt tid, eller svaret ikke er så fyldestgørende som du kunne have ønsket dig.

En af de varer jeg har bestilt, er ikke på lager, hvorfor sender i ikke af 2 omgange?

Fragt i Danmark er dyr, og vi har generelt et pænt underskud på fragt fra vores webshop. I stedet for at sende ordren af 2 omgange, kan vi fjerne den vare som der er ventetid på, eller vi kan vente med at pakke din ordre til alle varerne er klar til afsendelse.
Vi spørger naturligvis først

Jeg kan se varen, men der er ingen knap til at lægge den i kurven?

Nogle varer er periodestyrede.
Nogle planter kan kun skaffes periodevis - andre har ikke godt af at blive pakket i papkasser når de er i vækst.
Vi beholder  planten på webshoppen,  men fjerner knappen. På den måde kan du stadig se at varen findes.

Prisen på planter varierer meget fra gang til gang - derfor fjerner vi også prisen når varen ikke længere er til salg.