Bestil såjord og pottejord


Så- og priklejord


Man kan fylde havens jord i såbakker og -potter, men der er ofte ukrudtsfrø i, som kommer op sammen med, eller før spirerne af de frø vi sår. Jorden kan også være så tæt, at der kommer for lidt ilt til frøene og de nye rødder. Derfor betaler det sig altid, at bruge det så- og priklejord, der sælges til formålet, fordi det er fri for ukrudtsfrø, og er porøs, så der kommer ilt til rødderne. Nogle steder kaldes det ikke så- og priklejord, men så- og kaktusjord. Fælles for begge dele er, at de ikke indeholder ret meget næring, i modsætning til pottejord og andre typer jord, som planterne skal vokse i som større planter.
Det betaler sig at købe til hele forårets forbrug, så det er ved hånden, den dag der bliver brug for det. I samme omgang kan man lige så godt købe pottejord, for det bliver der også snart brug for.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig