Skovplanter
Farve
3 stk
Placering
16 stk
31 stk
30 stk
11 stk
2 stk
17 stk
21 stk
5 stk
27 stk
31 stk
25 stk
Blomstring
1 stk
Højde i cm
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
3 stk
3 stk
5 stk
5 stk
3 stk
4 stk
4 stk
22 stk
Giftig
3 stk
Sætter bær
2 stk

Skovplanter

Skovplanterne i netbutikken står under deres latinske navn. Hvis du ikke kender det latinske navn, kan du søge på dansk navn i søgefeltet.
Under skovplanter har vi de nålebærende stedsegrønne planter i bundter med 25 stk. de er barrodede (dvs. de er ikke i potte eller med klump).

Dyreliv

Jo flere forskellige slags føde en beplantning kan byder på, jo flere forskellige dyr tiltrækker den. Og en dyrevenlig beplantning, byder på masser af liv og gode naturoplevelser.
Har du flere forskellige planter kommer der flere forskellige dyr. Det skyldes, at mange dyr er knyttet til forskellige plantearter. Desuden kan en lille skov, eller et bredt læhegn give skjul, dækning og læ til dyrene.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig