Oliehør - Linum usitatissimum, Stor pose - Iduna - Frø (W6751)
Før musen henover billedet for at zoome

Oliehør - Linum usitatissimum, Stor pose - Iduna - Frø (W6751)

DKK 33,00
   Ikke på lager
Varenummer: 110-180
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Trives på alle typer jord. Små, smukke, blå blomster. Er som miljøafgrøde et supplement til vækstnæringsbalancen. Løsner jorden og øger muldindholdet. Frøkapslerne kan også anvendes til tørring. God bifoderplante. Etårig.
Såvejledning: Så i april-juni direkte på voksestedet. Dæk med 1-2 cm. jord. Blandes ned, når man vil så en anden afgrøde eller om efteråret som jordforbedring. Hvis afgrøden ønskes som vinterdækning, nedgraves den om foråret. Kan slås eller klippes ned til halv højde ved blomstringen, så forlænges vækstsæsonen.
Blomstring/høst: jul-sep Højde cm. 100 Planteafstand cm. 15 Rækkeafstand cm. 15 Posens indhold rækker til ca. 4 m2

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig