Øvrige surbundsplanter
Farve
1 stk
2 stk
41 stk
1 stk
3 stk
9 stk
14 stk
Placering
55 stk
4 stk
60 stk
59 stk
3 stk
16 stk
47 stk
1 stk
Blomstring
54 stk
56 stk
5 stk
1 stk
Højde i cm
7 stk
12 stk
11 stk
14 stk
7 stk
4 stk
5 stk
4 stk
3 stk
4 stk
3 stk
2 stk
Duft
9 stk
Bunddække
10 stk
Surbundsbed
74 stk
Sætter bær
33 stk

Øvrige surbundsplanter

Ud over Rrododendron i flere størrelser og farver findes der et stort udvalg af andre planter som også trives i sur jord. Her finder du mange forskellige surbundsplanter. Du kan finde bla. Pieris, Skimmia, Revling, Kalmia, Magnolia og flere andre.

Læs mere om Surbundsplanter

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Varieret surbundsbed

Et surbundsbed med kun rhododendron kan virke lidt kedeligt, men der er mange muligheder for at få mere liv i bedet på andre tidspunkter af året.
Skimmia er en mellemhøj, stedsegrøn busk, den står med røde knopper om vinteren, dette giver lidt farver på et sent tidspunkt i surbundsbedet.  
Pieris er en mellemhøj busk (der findes dog også lavere sorter) Den blomstrer i april-maj måned med små cremegule eller rødlige blomster., men det der giver et fint modspil til surbundsbedet er, at mange af sorterne har en smuk og farverig nyvækst.
Derudover er der  alle de små kant og bunddækkende surbundsplanter som lyng, revling, canadisk hønsebær mfl.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig