Ferskentræer - Prunus persica

Ferskentræer - Prunus persica

Her finder du mange forskellige slags ferskentræer.
Ferskentræet plantes tæt ved en syd- eller vestvendt mur og er meget velegnet til espaliering. Det kan også plantes inde i drivhuset. Plantet fritstående i haven vil det ofte fryse tilbage om vinteren, men kan efterhånden danne en busk.

Læs om Fersken


Blomstring og beskæring

Blomstring


Træet springer ud med et væld af lyserøde blomster allerede i april før løvspring. På dette tidspunkt er der ikke mange insekter til at sørge for bestøvning, så det vil være en fordel at tage en lille pensel og føre pollen fra den ene blomst til den anden. Efter vellykket bestøvning sætter det flere frugter, end det kan bære. Frugterne bør derfor udtyndes, så der er cirka 10 cm mellem dem. Det er svært at få sig selv til, men det betaler sig i sidste ende.

Beskæring


Træet beskæres umiddelbart efter frugthøst.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig