Espalier og hegn

Espalier skaber en hyggelig oase i haven, på terrassen eller altanen – lad de smukke klatre- og slyngplanter sno sig op af et espalier og du får nærmest en væg af blomster. Så smukt. Hos Lundhede finder du mange forskellige former for espalier, hegn, opbinding mm. i forskellige former og størrelser. Alt lige fra træespalier til klatresøjler og trådespalier samt et bredt udvalg af staudeholdere, blomsterstøtte, alt i opbindingsbånd, støtteremme mm.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Have espalier

Har du en tom husmur eller et kedeligt hegn, kan du plante klatre- og slyngplanter, som langsomt kravler op og skaber en væg af planter. Hurtigt bliver den kedelige mur til en flot grøn eller blomsterrig oase. Slyngplanter kræver et hegn eller et espalier til at sno sig opad, ellers falder de sammen og lægger sig som en dug på jorden. Hos Lundhede kan du købe have espalier i forskellige former – alt lige fra firkantede til buede, som enten følger den lodrette flade eller bevæger sig ud i rummet med de buede former. Hos Lundhede tilbyder vi også de populære fritstående klatresøjler i galvaniseret stål, som findes i mange forskellige designs. Find din favorit og skab ekstra hygge på terrassen eller altanen.

Køb et have espalier – det skaber hygge og går i ét med havens øvrige elementer.

Opbinding og staudeholdere


Med opbinding giver du dine nyplantede tomater og buske de bedste vækstvilkår. Hos Lundhede finder du et bredt udvalg af staudeholdere i mange forskellige størrelser samt alt i opbindingsflex, plantespiraler, opbindingsbånd, opbindingspæle og meget mere. Er du usikker på, hvilken type opbinding du skal vælge til dine planter hjemme i haven eller i drivhuset, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er passionerede havemennesker og hjælper dig gerne til at skabe den perfekte oase hjemme i din have.

Masser af opbindingsmuligeheder til alle typer planter i haven samt drivhuset – find det hele hos Lundhede Planteskole.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig