Derfor er vores hækplanter Danmarks bedste!

Lundhedes hækplanter er i en klasse for sig - læs her hvorfor!

Når du køber hækplanter hos Lundhede.com får du helt frisk opgravede planter - planter som har vokset under helt optimale forhold i den tunge, midtjyske muld.

..Lundhede er nemlig ikke bare Lundhede - I 2019 slog webshoppen Lundhede.com sig sammen med havecenteret HaveOasen, og produktionsplanteskolen Kollund Planteskole i Herning. De tre forretninger opretholder tilsammen en stærk og effektiv arbejds- og forretningsgang, som giver store fordele, både for dig, os, og ikke mindst planterne.
De hårde vilkår

De hårde vilkår


Den udfordrende tunge jord, de høje sommertemperaturer og den tidlige midtjyske frost - er alle faktorer som har en positiv virkning på hækplanterne. De hårde vilkår skaber nemlig planter som er hårdføre overfor temperaturudsving og tørke.

Vi klipper, rodbeskærer og omplanter hækplanterne for at danne større og tættere rodnet - på den måde får du altid stærke planter som kan holde til lidt mere end den gennemsnitlige hækplante.
Vækstprocent på næsten 100

Vækstprocent på næsten 100

Med produktion og distribution på samme sted, og med vores centrale placering ved motorvejen ved Herning - er det nemt for os at gøre plantens rejse fra mark til villavej så kort og hurtig som muligt.

De fleste hækplanter sælges som barrodsplanter - dvs. at planten graves op og sendes uden jord. Det er billigt at håndtere, og billigt at fragte.

Processen er hård for planten og det er derfor nødvendigt at den fragtes hurtigt ud til kunden. Mange webshops opbevarer hækplanterne på et lager  - det kan betyde at planterne ligger længe uden jord og vand. Disse planter vil bruge deres første tid på at overleve, i stedet for at vækste og etablere sig.

Vi tager hækplanter op hver dag - og sender altid helt frisk optagne planter - derfor ligger vores vækstprocent næsten altid på 100.
Kun de bedste hækplanter er gode nok!

Kun de bedste hækplanter er gode nok!

Vores planter bliver sorteret i kvalitet og størrelse, og kun de bedste planter bliver sendt til vores kunder. Vores planter er altid tæt forgrenede helt fra bunden.

Vi pakker planterne i poser med en lille smule fugt, og opbevarer dem køligt indtil fragtmanden henter dem.
Vi samarbejder med flere fragtfirmaer for at både små og store ordrer bliver leveret maks. 24 timer efter afsendelse.
Sammen med din ordre ligger vi en plantevejledning, så vi er sikre på at planterne får de bedste vækstbetingelser, og den gode kvalitet bliver fulgt helt til dørs.