Alm. Færdighæk
Placering
37 stk
46 stk
2 stk
46 stk
46 stk
12 stk
46 stk
25 stk
28 stk
46 stk
32 stk
God til bier mm.
15 stk
Giftig
5 stk

Alm. Færdighæk

Med en Prima Færdig Hæk® får du skærmet af med det samme og hækken er klippet og skal kun vedligeholdes. I produktionsforløbet på planteskolen forberedes  hækplanterne til flytning blandt andet ved at rodskære dem. Dette giver en sikker etablering.

Færdighæk-planterne i netbutikken står under deres latinske navn. Hvis du ikke kender det latinske navn, kan du søge på dansk navn i søgefeltet

Fuldvoksne hækplanter giver hurtig afskærmning.

Prima Færdig Hæk®  er en hurtig måde at få privatliv/afskærmning i haven eller omkring terrassen   Færdige hækplanter fås i højderne 125 - 150 - 180 eller 220 cm i højden. Planterne er  klippet mange gange i produktions forløbet, således at man med det samme får en fyldig hækflade.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig