Abrikostræer

Abrikostræer

Abrikos er et kønt prydtræ, der giver frugt selv som frit udplantet i haven.  Men det er også fint at plante det i drivhus. Frugterne er 4-6 cm i diameter. Træet bliver 3-10 meter højt og giver i gode år et stort udbytte.

Læs om Abrikos

Tidlig Blomstring

Blomstring


Den overdådige blomstring med hvide-rosa blomster er meget tidlig, allerede i marts i milde vintre, dette giver stor risiko for frostskader.  Hvis der er risiko for frost  mens træet blomstrer kan man med fordel hænge noget fiberdug el. lign. over træet.

Beskæring


Træet beskæres lige efter frugthøst.
Læs om AbrikosLundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig