Espalier

Espalier kan tilføre en helt ny dimension til din have. Har du en kedelig mur eller et hegn, der står helt råt, kan du plante slyng- eller klatreplanter, som med tiden dækker de kedelige flader. Vokser planterne op af en mur, har du brug for et espalier, sådan at planten ikke falder sammen og lægger sig som en dug på jorden. Hos Lundhede finder du forskellige have espalier i træ og metal i alverdens former samt fritstående espalier, som du frit kan placere på terrassen, i haven eller på altanen.

Espalier til haven

Med et have espalier kan du skabe hyggelige afskærmninger på terrassen, flotte indgangspartier eller hyggelige oaser på altanen. Vælg din yndlings slyngplante og lad den sno sig op ad det flotte træ espalier, som passer perfekt sammen med havens andre elementer. Have espalier finder du i et væld af forskellige former – lige fra firkantede til vifteformede i flade og runde modeller. Har du ikke mulighed for at montere et espalier på en flade, tilbyder vi også de fritstående runde espalier, som du frit kan placere, hvor du har lyst. Sæt to i dit indgangsparti som varm velkomst til dine gæster eller ram din altan ind med espalier med blomster i alverdens farver.

Er du i tvivl om, hvilke planter du skal vælge til dit espalier? Vi anbefaler fx Blåregn, slyngrose, Kaprifolie, Klematis, Kiwiplante og Tobakspibeplante. Har du spørgsmål til valg af plante, er du altid velkommen til at kontakte os.

Espalier af høj kvalitet til billige priser  - handler du hos Lundhede, gør du helt sikkert en god handel.

Tilbehør espalier


Har du brug for opbinding til dine slyng- eller klatreplanter, finder du alt, hvad du behøver i kategorien opbinding. Alt lige fra opbindingsbånd til støtteremme og meget mere.