Weibulls spagnum og muld

I denne kategori finder alt i spagnum, muldjord og gødning fra Weibulls. Weibulls har udviklet en helt række produkter til de forskellige typer planter, som vi har i haven, drivhuset og i boligen. Du finder alt fra Weibulls pottemuld til gødet og ugødet spagnum, rosen jord, katus jord, Orkidé jord, rhododendron jord og meget mere. Ofte vil vi gerne plante i områder, hvor der ikke er den rette mængde næring i jorden eller for høj pH-værdi, og i de tilfælde er vi nødt til at hjælpe planter og træer lidt på vej ved at tilføje gødning, sphagnum og muldjord.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Stort udvalg af Weibulls

Weibulls er for mange et kendt navn, og det er ingen tilfældighed. Her får du kvalitetsprodukter, der skaber de bedste betingelser for dine planter, blomster og træer – uanset om det er roser, Orkidéer, Rhododendron eller et eksotisk citrusfrugttræ.

Weibulls gødet og ugødet spagnum jord


Hos Weibulls finder du også ugødet spagnum, som er en ukalket naturmuld med lav pH-værdi, der også er velegnet til plantning af Rhododendron og andre Surbundsplanter. Har du brug for vejledning i forhold til køb er du altid velkommen til at kontakte os.

Weibulls  – til nyplantning, jordforbedring mm. – køb det hos Lundhede.

Weibulls til krævende planter og træer


Træer og planter, som ikke er vant til at vokse på disse breddegrader, er vi nødt til at hjælpe lidt på vej. De kræver den rette mængde gødning og den rette muldjord for at trives. Weibulls har udviklet rosenjord, som giver ekstra friske roser – roser vil gerne have en muldrig jord, der myldrer af mikroorganismer. En Orkidé derimod vil gerne have en let og luftig jord, som giver god fæstne til rødderne. Og har du et oliventræ, citrustræ eller figentræ i haven, bør du plante med Weibulls middelhavsjord, som er en jernholdig lavajord, som har samme karakter som mineraljord fra Middelhavsområdet. Find de mange typer Weibulls special muldjord og spagnum her i kategorien.

Du finder også Weibulls lecakugler, pottemuld, såjord, katusjord og meget mere hos Lundhede Planteskole.