Vinplanter

Her finder du forskellige slags vinplanter.
Der er forskellige sorter til spise druer  eller sorter  til vinproduktion.
Vinplanten skal  vokse i direkte sol for at blomstre og sætte frugt, og ikke for vindudsat.

Vin i hus og have

Vinplanten, der er en slyngplante, kan placeres mange steder på mure i udestue, drivhus  eller på en lun og solrig placering i haven. Vinplanten skal bare have noget at støtte sig til, f.eks. espalier, trælameller, ståltråd, en pergola eller en mur. Vin er en frodig og dekorativ plante. I mange udestuer eller andre glashuse kan man skærme for solen ved at lade vinen gro som en naturlig afskærmning.
De søde spise druer kan spises friske, men har man mange, kan man  også presse dem til druesaft eller evt. lave druegelé. Hvis man "løs-fryser" lidt druer,  har man dekorative "isterninger".
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig